Gelnagels op tenen

Afwijkende teennagels hoeven niet langer een probleem te zijn. Door deze met een nieuwe gel techniek aan te passen is het mogelijk voortaan onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven te gaan. Deze moderne cosmetische toepassing geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels.

Het nieuwe moderne correctiemateriaal bestaat uit gel en hiermee kunnen nagel- ziekten nu succesvol worden behandeld. Met de gel is het mogelijk teennagels gedeeltelijk of zelfs helemaal te repareren en corrigeren zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het gaat om een drie fasen gel die onder een uv-lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich tijdens het lopen aan aan de bewegingen van de nagel en voet, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gel nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen worden bedekt in de kleur van het nagelbed. Als zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Kunstnagels op voeten worden vaak gebruikt wanneer nagels zijn aangetast door een schimmelinfectie (kalknagel) of psoriasis, of doordat de nagel niet goed meer groeit omdat deze bijvoorbeeld in het verleden hard is gestoten.

Hebt u last van een schimmelnagel of niet mooi gevormde teennagels, of wilt u de komende zomer open schoenen dragen, dan kunt u bij mij een afspraak maken. Bij schimmelnagels moet eerst een pedicurebehandeling plaatsvinden voordat de gel nagels kunnen worden opgezet. Bij een gebroken of gescheurde nagel kan vaak direct een gel nagel worden opgezet.

Waarvoor kunnen gel nagels worden gebruikt?
**Om cosmetische redenen.
**Ingroeiende nagels helpen herstellen.
**Beschadigde nagels corrigeren.
**Schimmelnagels bestrijden.

Werkwijze
Voordat met de gel behandeling wordt begonnen, wordt er natuurlijk eerst goed gedesinfecteerd. Ik maak de nagelriemen los, vijl nagels in model en verwijder aangetaste nageldelen. Daarna wordt er een speciale vloeistof aangebracht, die zorgt dat de gel goed hecht. Vervolgens wordt de gel aangebracht in twee of drie lagen. De gel wordt per laag uitgehard onder een uv-lamp. Daarna wordt het plaklaagje van de gel nagels verwijderd. Heeft u last van een schimmelinfectie in de nagels, dan worden er vaak goede resultaten behaald met een behandeling met gel. De gel bevat een speciale samenstelling, met een werkzame stof die schimmels bestrijdt. Deze moet dan wel dagelijks geactiveerd worden met een speciale vloeistof. Dit gebeurt eenvoudig door de vloeistof op de nagel te druppelen.

French manicure
De galnagel kan in veel gevallen voorzien worden van een french manicure. Zoals op de foto te zien geeft het witte lijntje het aangezicht van een natuurlijke nagel.